Wanneer je eindelijk verhuisd bent en je intrek genomen hebt in je nieuwe woning, dan is het natuurlijk wel erg fijn om te weten dat het allemaal goed zit. Om dit doel te bereiken moet je verschillende keuzes gemaakt hebben die aansluiten bij het idee dat je hebt over je droomwoning en meer concreet over het designontwerp van je huis. Wanneer je niet helemaal zeker bent over jouw ideeën aangaande de binnenhuisarchitectuur of het interieurontwerp, dan is het natuurlijk altijd leuk om een expert in de arm te nemen. Je kunt natuurlijk ook de blogs op onze site lezen om geïnspireerd te raken. 

Laminaat voor je nieuwe woning 

Ga je voor laminaat? Of past een andere vloer beter bij jouw woning? Wanneer je voor een budget gaat, is het wel erg belangrijk om te weten dat laminaat zeker een goede kanshebber is als het gaat over de basis van je interieur. Laminaat is zeer gemakkelijk te bewerken en daarbij heb je de keuze uit verschillende kleuren en tinten. Laminaat bestaat uit een aantal lagen, onder de toplaag die gemaakt is van kunststof zit een print. Dit is een van de redenen waarom er zoveel verschillende soorten laminaat zijn waaruit je kunt kiezen. Zo weet je zeker dat de vloer past bij jou design / interieurideeën. 

Gietvloer voor een moderne look 

Ben jij helemaal fan van de industriële stijl als het gaat over het interieurdesign van je nieuwe woning? Waarom zou je dan niet gaan voor de gietvloer? Dit is een geweldige vloer met een industriële uitstraling. De vloer is gemaakt van kunststof en heeft een strakke uitstraling. Dit past natuurlijk perfect bij de visuele eigenschappen van de industriële stijl. Zoals we die wel tegenkomen in verschillende objecten en meubels, veel gebruik van grijs en slanke vormen. 

Deze vloer is gemakkelijk schoon te maken en daardoor heb je altijd een fris huis waar je kinderen zonder problemen kunnen spelen. Het leuke is dat wanneer je een specifiek design voor ogen hebt als het gaat over de vloer, dat het dan mogelijk is om een gietvloer te kiezen die helemaal past bij jouw designidee. De gietvloer is namelijk gemaakt van kunststof en kunststof is in elke willekeurige kleur op te leveren. 

Deze twee typen zijn vloeren waar je heel veel profijt van kan hebben omdat ze duurzaam zijn. Daarbij gaan ze bijzonder lang mee en bieden ze je de vrijheid om je interieur helemaal in te richten naar eigen smaak.