De badkamer is een plek van ontspanning en verfrissing, en de keuze van badkamertegels speelt een cruciale rol bij het definiëren van de algehele sfeer. In deze blog delen we ideeën en tips om een superbadkamer in te richten, met de nadruk op badkamertegels voor een extravagant design dat luxe en stijl uitstraalt.

Marmeren elegantie

Kies voor marmeren badkamertegels om een vleugje tijdloze elegantie toe te voegen aan je badkamer. Marmer straalt luxe uit en creëert een verfijnde sfeer. Overweeg grote marmeren tegels voor vloeren en muren om een naadloze en chique uitstraling te bereiken.

Mozaïekmeesterwerk

Voeg een kunstzinnige touch toe met mozaïektegels. Creëer een accentmuur of gebruik mozaïekpatronen rond de spiegel en badkuip. Kies voor levendige kleuren en geometrische ontwerpen om een statement te maken in je badkamer.

Houtlook tegels

Breng de warmte van hout naar de badkamer met houtlook tegels. Deze tegels bieden de uitstraling van hout, maar met de duurzaamheid en waterbestendigheid van keramiek. Ze voegen een natuurlijk en rustgevend element toe aan je badkamerontwerp.

Glans en glitter

Laat je badkamer schitteren met glanzende tegels. Glanzende afwerkingen reflecteren het licht en voegen een vleugje glamour toe aan de ruimte. Overweeg glanzende mozaïektegels of grote glanzende tegels voor een moderne uitstraling.

Hexagonale pracht

Kies voor hexagonale tegels om een eigentijdse en unieke uitstraling te creëren. Deze zeshoekige tegels kunnen op verschillende manieren worden gerangschikt, waardoor je de vrijheid hebt om een patroon te kiezen dat past bij jouw stijl. Combineer verschillende kleuren voor een speelse uitstraling.

Terrazzo trend

Omarm de terrazzo trend met badkamertegels die dit veelzijdige materiaal nabootsen. Terrazzo biedt een mix van kleuren en texturen en voegt een artistiek element toe aan je badkamer. Kies voor terrazzo-look tegels op de vloer of als accentwand.

Zwarte en gouden accenten

Voeg drama toe aan je badkamer met zwarte en gouden accenttegels. Zwarte tegels creëren een chique en moderne uitstraling, terwijl gouden accenten een vleugje luxe toevoegen. Combineer zwarte en gouden tegels in patronen voor een opvallend effect.

Conclusie

Badkamertegels vormen de basis van een prachtige en superbadkamer. Kies een ontwerp dat past bij jouw persoonlijke stijl en creëer een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook een plek van luxe en verfijning. Laat je inspireren door de diversiteit aan badkamertegels en geef je badkamer een make-over die de wow-factor heeft. Veel plezier met het ontwerpen van je droombadkamer! Badkamertegels zorgen voor een mooi design waar je je voordeel mee kan doen.