Zowel voor, tijdens als na een verhuizing moet je veel regelen. Het inpakken van je spullen vraagt tijd en het sjouwwerk kost een hoop energie. In je nieuwe woning wil je alles zo snel mogelijk uitgepakt hebben in de juiste kamers. Gun jezelf een ontspannen verhuizing en maak gebruik van een professioneel verhuisbedrijf.

Je hele inboedel in één keer naar je nieuwe woning

De inboedel van een gezin bestaat ongeveer uit 40 m³. Dan hebben we het niet alleen over praktische vierkante dozen die je kunt stapelen. Het gaat ook om de bank en eetkamerstoelen of fietsen die veel ruimte innemen. Een bestelbus heeft gemiddeld een laadruimte van 10 m³. Dat betekent dat je zeker 4 keer op en neer moet rijden, totdat je hele inboedel verhuisd is. 

Een verhuisbedrijf neemt alles in één keer mee. Je inboedel is niet alleen binnen een dag verhuisd. De verhuizers zorgen er tevens voor dat al je spullen goed beschermd verhuisd worden.

Volledige begeleiding tijdens je verhuizing

Verhuizen is waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid voor je. Daarom is het handig dat een verhuisbedrijf je helpt om deze drukke periode zo efficiënt mogelijk door te komen. Je krijgt een vaste contactpersoon aan wie je al je vragen stelt. Daarnaast ontvang je alle noodzakelijke materialen voor het inpakken van je spullen zoals verhuisdozen, beschermmateriaal en stickers. Wil je zelf je inboedel niet inpakken? Dan maak je gewoon gebruik van de inpakservice. Je meubels hoef niet te demonteren en te monteren. Ook dat valt onder de service van een verhuisbedrijf.

Je bijzondere objecten in professionele handen

Heb je bijzondere objecten die verhuisd moeten worden, zoals een piano, de wasmachine of een kunstobject? Dit geef je aan tijdens het inventarisatiegesprek. De verhuizers zorgen dan dat ze hier op de dag van de verhuizing goed op voorbereid zijn. Denk aan extra mankracht om te tillen, speciale beschermings- en verpakkingsmaterialen of takelwagens om zware objecten gemakkelijk te verplaatsen. 

Voor een professioneel verhuisbedrijf is er geen verschil of de inboedel zich op de begane grond bevindt of in een etagewoning zonder lift. Er is altijd een oplossing om je spullen te verhuizen.

Sla je inboedel tijdelijk op

Soms kun je niet direct in je nieuwe woning terecht, maar wordt de oude woning wel al opgeleverd. In dat geval moet je inboedel tijdelijk opgeslagen worden. Daarvoor huur je bij de verhuizer een opslagunit voor de tijd die je moet overbruggen. Je inboedel hoeft maar één keer ingepakt te worden, want de volledige verhuiscontainer staat in een beveiligde loods. Je bent ervan verzekerd dat je inboedel brandveilig en droog staat. Op het moment dat je de sleutel van je nieuwe woning krijgt, laadt de verhuizer de container op de vrachtwagen en levert deze bij je nieuwe adres af.